Decoratiewerken 

    Vermeylen-Vanaeken

Click here to edit subtitle

Onze geschiedenis...

Our Story

We've loved every minute of our journey

Van idee naar uitvoering

1953

Huis Vermeylen wordt opgericht door René Vermeylen & Paula Wolfs.  Het jonge koppel begint met volle moed aan dit grootse project.  Terwijl Paula de bloeiende zaak leidt, vind je René altijd wel ergens terug in het straatbeeld, huizen en villa's in verschillende groottes en stijlen aan het opknappen en verfraaien.

'De schilder van Vermeylen' wordt een begrip in Heverlee en omstreken.

Van vader op zoon 

1978
Zo'n 25 jaar later, op 1 januari 1978 wordt de handel officieel overgenomen door zoon Marcel Vermeylen en zijn vrouw Diane Vanaeken.
Door de jaren heen heeft Diane de winkel altijd met evenveel passie en zorg blijven runnen; bewijs hiervan de zovele trouwe klanten die jarenlang over de vloer komen.
In de eerste plaats voor deskundig en professioneel advies, maar zeker niet minder voor de immer vriendelijke babbel en het luisterend oor!
Intussen staat ook Marcel in de wijde omtrek bekend als dé vakman voor al uw schilder- en decoratiewerken.
Als u over 'de schilder' hoort praten, weet u wie er bedoeld wordt!

Tijd voor vernieuwing!

2002

De zaak ondergaat ingrijpende veranderingen.  Aan de ene kant sluit de winkel op de Naamsesteenweg na 50 jaar de deuren.  Aan de andere kant - letterlijk - wordt op de Waversebaan een nieuwe, kleinere, maar verbeterde versie geopend.
Aangepast aan de moderne, vernieuwde technieken in de sector, maar nog steeds dezelfde kwaliteit en persoonlijke service van weleer.


Dankbaar voor zovele mooie jaren

2017
Na 40 jaar 'commerce' is het tijd voor Marcel & Diane om van een welverdiend pensioen te genieten.

Wij danken onze vele trouwe klanten voor hun vertrouwen !